Welkom bij Five Star Limousine service.

Five Star Limo biedt goede en professionele limousine service in Nederland en Duitsland.
Five Star Limo verleent service voor uw bruiloft of verlovingsfeest, een avondje uit, een zakelijk afspraak, een galafeest of zo maar verassing voor familie of vrienden.
Ons bedrijf staat voor de hoogste professionele vaardigheden en kwaliteit in beroepspersonenvervoer en wij zijn daardoor internationaal erkend als, IRU Academy Graduate. De International Road Transport Union wordt in meer dan 60 landen erkend.
Five Star Limo chauffeurs spreken Engels, Duits, Nederlands en zijn vanzelfsprekend altijd correct gekleed. Veiligheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.
Wij nodigen u dan ook uit om op onze website het aanbod van de diverse limousines te bekijken met daarbij behorende arrangementen. Neemt u gerust contact op met ons via het contact formulier voor een vrijblijvende offerte of andere vragen.
Dus als u overweegt om een limousine te huren voor uw trouwdag, een verassing voor uw geliefde of een avondje uit met familie of vrienden, denk dan eerst aan Five Star Limo!
Uit zakelijk oogpunt kunt u een limousine reserveren voor een klant die verwacht wordt op één van onze nationale luchthavens of een luchthaven in Duitsland.
Laat ze door ons ophalen van het vliegveld en wij brengen ze naar uw kantoor of hotel. Als het bezoek er op zit brengen we uw relatie stijlvol en in alle rust terug naar het vliegveld.
U bent ook van harte welkom om vrijblijvend de voertuigen op onze locatie in Doesburg, Gelderland te bezichtigen. Wel graag op afspraak en de koffie staat voor u klaar.
Five Star Limo is een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verassende prijs!