Potsdam:

Potsdam, is één van de mooiste steden in Duitsland met een rijk verleden.
Het is de hoofdstad van de nieuwe deelstaat Brandenburg waar Five Star Limo haar service verleent, op slechts 30 minuten afstand van de Duitse hoofdstad Berlijn.

In samenwerking met Superior Hotel Villa Monte Vino wacht u een hartelijk ontvangst met een kopje koffie waarna u naar de luxe hotelkamer wordt gebracht met alle comfort.

Een 3-gangen diner met mineraalwater en wijn wacht op u in restaurant Historische Mühle op slechts 300 meter van het hotel.
De avond kunt u besluiten in de hotelbar voor een afzakkertje.

De 2e dag wacht een zeer uitgebreid ontbijt op u ( bij mooi weer op het zonnige terras) met aansluitend een bezoek aan het wereldkultuur erfgoed met bezichtiging van
Schloss Sanssouci met zijn prachtige park op 3 minuten lopen van het hotel.

Om 14.00 uur wacht een siteseeing tour van 2 ½ uur op u in een comfortabele bus (open bus bij mooi weer) welke u langs de 9 paleizen van Potsdam en langs de meeste bezienswaardigheden brengt.

De avond staat tot uw vrije beschikking om in één van de talrijke restautants de dag te besluiten.
Na een goede nachtrust wacht weer een fantastisch ontbijt op u waarna de Five Star limousine op u wacht voor de thuisreis, en u tijdens de terug reis kunt genieten van een drankje en een film of misschien kiest u er voor om alleen wat muziek te luisteren, gezellig samen zijn en na te genieten terwijl u terug naar huis zweeft in de stretch limousine.

Zie hier de arrangementen naar Potsdam (D)