Een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs Een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs

Disclaimer

Five Star Limo streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt Five Star Limo echter niet, noch kan Five Star Limo hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Five Star Limozijn verstrekt.

Five Star Limo aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites. Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij Five Star Limo of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Five Star Limo.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op:
06 51330743 – info@fivestarlimo.nl


Five Star Limo
Eekstraat 14

6984 AG Doesburg

Laatste update: 01-03-2018


Five Star Limo voor onder andere

Five Star Limo biedt uitstekende en professionele limousine service in Nederland en Duitsland