Een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs Een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs

Islamitische bruiloft

Trouwvervoer volgens traditie

Bij een Islamitische bruiloft wordt een huwelijksakte opgemaakt waarin staat dat de man en vrouw trouwen. In de akte staat ook de bruidsschat vermeld, deze bestaat bijvoorbeeld uit geld, zo wordt de vrouw beschermd bij een eventuele scheiding. Het huwelijk wordt voltrokken door een imam en natuurlijk laat u dan het trouwvervoer verrichten door een erkende specialist die bekend is met de traditie's, Five Star Limo verricht al jaren limousine service tegen een betaalbaar tarief! Al jaren staan we graag voor onze Islamitische gasten klaar om uw dromen waar te maken van Arnhem tot Zeewolde en Almere tot Zevenhuizen.

Er is ruime keuze uit verschillende voertuigen zoals een hagelwitte stretch limousine, een Las Vegas limouisne met een blauw interieur of een Hummer H3 stretch limousine. Bij Five Star Limo ervaart u een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs!

Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag direct gratis een offerte aan!

Partner van Wedding Limo Nederland


Five Star Limo voor onder andere

Five Star Limo biedt uitstekende en professionele limousine service in Nederland en Duitsland