HomeVerhuur › Verhuur Limousine

Verhuur Limousine

Exclusieve limousine huren?

De mooiste limousines en trouwauto's vindt u bij Five Star Limo

Welkom op ons aanbod van exclusieve limousines die u kunt huren. In slechts een paar klikken vindt u de perfecte auto voor die speciale gelegenheid. Naast een eersteklas service op maat, worden u en uw gasten voorzien van een ervaren, betrouwbare en meertalige chauffeur. Deze chauffeur service is in staat om u betrouwbaar via schema of route te laten reizen. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen waar u in uw exclusieve limousine wordt voorzien van allerlei gemakken.


Lincoln Blue Crush Limo

Glamour & Glitter - De enige Las Vegas limousine in Nederland

De Blue Crush Limo voldoet aan de hoogste eisen van de moderne limousine.

De beste en de meest exclusieve 8-persoons Lincoln limousine die er verkrijgbaar is. Met maar liefst 4 flatscreen tv's, dvd en geweldige soundsystem sprankelende verlichting in het plafond en in de bar.

Vele grote Hollywood sterren begeven zich graag in de Blue Crush limousine omdat er niets aan het amusement ontbreekt op het gebied van de ultieme moderne Lincoln limousine. 

Het eerste uur bedraagt € 130,00
Elk volgend uur bedraagt € 90,00

Lees meer...

Chrysler 300C Silver Line limousine

Moderne zilveren limousine

De moderne Chrysler 300C Silver Line vervaardigd door de beste en mooiste limousine bouwers van Amerika. Exclusief zilver metalic van de buitenkant en een spetterend interieur met hoekbank biedt plaats aan max 8 passagiers.


Het eerste uur bedraagt € 120,00
Elk volgend uur € 85,00

Lees meer...

Lincoln TC Limousine Roze

9 meter lang ... stretch limousine roze

De impossante Lincoln Towncar Limousine Roze is een spectaculaire verschijning.


Voor welke gelegenheid u ook maar een limousine nodig heeft, een vrijgezellenfeest, uw eigen bruiloft of een uitstapje met familie en vrienden, deze limousine is altijd een succes. Het is voorzien van een geweldig soundsystem en een flatscreen tv.

Op aanvraag nu ook 2e roze limousine beschikbaar voor grotere groepen!

Het eerste uur bedraagt € 120,00
Elk volgend uur bedraagt € 80,00

Lees meer...

Hummer H2 limousine

Nieuw - Spectaculaire Hummer Limousine

De Hummer H2 limousine is een indrukwekkende verschijning!

Het voertuig biedt voldoende plaats aan 8 passagiers en is van alle gemakken voorzien. Audio met bluetooth, 3 flatscreen tv's, gekleurde neonverlichting, stroboscoopverlichting en laser verlichting.

Minimum huurprijs is € 350,00

Lees meer...

Een wereld van mogelijkheden

Vraag gerust naar de mogelijkheden...we zijn u graag van dienst!

Bij het huren van een limousine van ons, opent u een wereld van mogelijkheden. Onze speciale limo dienst zal u en uw (zakelijke) partners in een luxe limousine vervoeren naar shows, congressen en festivals. Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of galadiners, staat de luxe stretch limousine bruiloft auto staat voor u klaar. Ons assortiment van luxe limousines kan op deze pagina worden gevonden. Onze exclusieve limousines staan 365 dagen 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u verder nog vragen over een bepaald type limousine, neem dan gerust contact met ons op.

Direct informatie aanvragen!