Een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs Een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs

Limousine service & trouwvervoer

Over ons

Five Star Limo verhuurt limousines en bijzondere voertuigen met chauffer voor uw bruiloft of verlovingsfeest, een personeelsuitje of jubilaris, een gala of schoolfeest, maar ook als verrassing voor iemand die een opkikker nodig heeft.

De limousine service staat voor de hoogste professionele vaardigheden en kwaliteit in beroepspersonenvervoer en wij zijn daardoor internationaal erkend als, IRU Academy Graduate. De International Road Transport Union wordt in meer dan 60 landen erkend.

Onze chauffeurs spreken Engels, Duits, Nederlands en zijn vanzelfsprekend altijd correct gekleed. Veiligheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid staan bij onze werkzaamheden altijd voorop.

Wij nodigen u dan ook uit om op onze website het aanbod van de diverse voertuigen te bekijken met daarbij behorende arrangementen. Neemt u gerust contact op met ons via het contact formulier voor een vrijblijvende offerte of andere vragen

Dus als u overweegt om exclusief voor de dag te komen op uw trouwdag, school gala of een avondje uit met familie of vrienden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U bent ook van harte welkom om vrijblijvend de voertuigen op onze locatie in Doesburg, Gelderland te bezichtigen. Wel graag op afspraak en de koffie staat voor u klaar!

Een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs!

Partners: Wedding Limo Nederland - Limo Twente - Limousine Gelderland


Five Star Limo voor onder andere

Five Star Limo biedt uitstekende en professionele limousine service in Nederland en Duitsland