Home › Nieuws

Nieuws

Gala auto huren???

Reserveer een limo voor jou schoolfeest

Zorg dat je er op tijd bij bent! Vaak vinden meerdere gala's in het land op dezelfde datum plaats zodat het bijna onmogelijk wordt om bijzonder vervoer te regelen voor een betaalbaar tarief.

De eerste reserveringen staan al en sommige dagen zijn al vol geboekt! Wacht niet te lang en vraag vrijblijvend een offerte aan via de volgende link Direct informatie aanvragen

 


Deelnemer Bruidsbeurs Eibergen

Zondag 26 januari 2020

Op zondag 26 januari 2020 staan wij wederom op de Bruidsbeurs in Eibergen om toekomstige bruidsparen van informatie te voorzien betreft limousine service en betaalbaar trouwvervoer!

U bent daar van harte welkom vanaf 12:00 uur...

We zijn u graag van dienst!


Gelders Trouwevent zondag 29-09-2019

Schouwburg Amphion te Doetinchem

Aanstaande zondag 29 september vindt Het Gelders Trouwevent plaats in de Schouwburg Amphion te Doetinchem.

Vanaf 12:00 uur bent u van harte welkom om de professionals in de trouwbranche te bezoeken zoals, Michael Batsen Fotografie, Kasteel Huis Bergh, Gaabs, Elsa Coloured Shoes, DA-MOOI Winterswijk, Bjorn & Marieke's Bloembinderij en natuurlijk vindt er 2 keer een spetterende bruidsmodeshow plaats van Beijer Besselink, de specialist in bruidsmode en avondkleding!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of reserveer online bij Beijer Besselink

 


Trouwen op de mooiste locaties van Nederland

Of alleen voor een fotoshoot

Er zijn zo veel mooie trouwlocaties in Nederland waar je terecht kunt voor de ceremonie of desnoods alleen voor een fotoshoot.

Uw smaak is daarin bepalend en professioneel vervoer is daarbij een passend element voor een prachtig eindresultaat!

Onze jarenlange ervaring leert dat de samenwerking met andere professionals in de trouwbranche daarin een geweldige bijdrage aanlevert. Met passie en plezier staan we u graag te woord!


Nieuw! Blauwe Amerikaanse Pick-upTruck!

Thema kleur blauw??

Vanaf september is de nieuwe RAM Blue Streak Truck te huur voor bruiloft of evenement. De enigste BLAUWE TROUW TRUCK van Nederland wordt alleen verhuurt inclusief chauffeur!

Als passende volgauto is de Blue Crush Limo een schitterende aanvulling om overige gasten of familieleden te vervoeren.

#blauw #dodge #truck #huren #trouwvervoer #trouwauto

 


Bijzondere auto voor fotoshoot???

Als verrassing of verjaardagscadeau...

Steeds vaker worden we gevraagd om onze gasten en/of relaties te voorzien van een speciaal voertuig bij een fotoshoot. Dit kan bij ons inclusief fotograaf op elk gewenste plek in Nederland, maar natuurlijk ook op locatie in Doesburg zoals afgelopen week aan de Turfhaven met de witte limousine.

Leuk om een jarige te verrassen of zeer geschikt als promotie materiaal voor een bedrijf met een kledinglijn van een bepaald merk! Kijk naar ons aanbod van limousines en Muscle Cars!

 


Wie heeft er dit jaar onze ROZE limousine gespot?

Bij Dreamfields Festival 2019

Ook dit jaar hebben we de winnaars van Flügel VIP-Arrangement weer weggebracht naar en opgehaald van het Dreamfields Festival met de ROZE stretch limousine.

Kijk ook eens op onze facebook pagina Five Star Limo voor meer info en aanbiedingen!


Blue Crush Limo bij Hotel van der Valk Friesland

Met het hele gezin

Voor een unieke of speciale gelegenheid rijden we door heel het land, zoals trouwvervoer voor het hele gezin van Meppel naar Hotel van der Valk te Wolvega.

Een exclusieve en feestelijke ervaring voor een verrassende prijs!


Formidabele samenwerking met onze Belgische collega's

VIP passagiers naar K3

Formidabele samenwerking met onze Belgische collega's voor het exclusief vervoer per roze limousine voor de winnaars van een Meet & Greet met K3 in Studio 100 te (Puurs) Antwerpen in België.

Wilt u ook eens als een VIP vervoert worden? Mail ons via het direct informatie AANVRAGEN formulier en één van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk, geheel vrijblijvend, een passende aanbieding voor leggen!


Limousine & Classic Car Show te Drempt

Maandag 22 april 2019

Maandag 22 april, 2e paasdag, kunt u onze limousines en klassieke trouwauto bezichtigen bij de Vintage Classic Car Show te Drempt. U bent vanaf 11:00 uur van harte welkom op dit veelzijdige evenement met o.a. vintage mode, 50's decor, unieke objecten en stijlvol antiek.

Bij deze Show zijn meerdere ondernemenrs uit Doesburg en Drempt betrokken o.a. Stijl Iconen Mode, Zenz Verzorgings Producten, De Weldaad Vintage Decor, Venema Antiques & Classic Cars en Five Star Limo.

Tot ziens op maandag tweede paasdag a.s.!


Chevrolet Camaro

Voor foto shoots of reclame doeleinden

Chevrolet Camaro is een echte blikvanger voor een foto reportage of evenement. Deze unieke auto is nu te huur bij Five Star Limo voor gepaste opdrachten en wordt niet verhuurt zonder chauffeur! 

Ga voor meer info naar deze link  Direct informatie aanvragen


Nu ook Roze Limo te huur!

Negen meter Limousine Pink

Nu ook te huur! Roze Lincoln TC Limousine! 

Negen meter lange "Glitter" roze limo met zwart/roze interieur, uniek en bijzonder in Nederland!  

Direct informatie aanvragen!


Roze limousine is in aantocht ....

Pink it UP!

Vanaf nu huurt u ook bij Five Star Limo een roze limousine! Deze limo is voorzien van een Glitter Roze afwerking voor een knallend effect! Boek nu snel voor het gala want er is maar beperkte beschikbaarheid!

 


Gala of schoolfeest? Kies voor professioneel limousine vervoer!

Profiteer nu! Gala Arrangement vast tarief!

Zoekt u een auto voor het school gala of eindexamenfeest?

Boek dan bij een professioneel bedrijf met ervaring!

Het aantal keren dat wij gebeld worden door mensen in lichte paniek neemt alleen maar toe! Waarom? Omdat het bedrijf waar ze geboekt hebben niet komen opdagen of de afspraak compleet annuleren!

Let op!! Als de prijs te mooi is om waar te zijn is het niet waar! Stap niet bij een snorder in de limo (met gele platen)!

Bij ons huurt u bij ons een limousine met een RDW type goedkeuring voor het beroeps personen vervoer en dus blauwe platen zoals de wet het voorschrijft!

Ook bent u van harte welkom om het aanbod van de limousine's op afspraak te komen bezichtigen! Graag tot ziens!

 


Red je Valentijnsdag met een limousine!

Gratis fles bubbels en rode loper

Boek nu een last-minute limousine om uw geliefde of aanstaande mee te verrassen! Red je Valentijnsdag met een gratis fles bubbels en rode loper in één van onze stretch Lincoln of Hummer limousine's!

Vraag via deze link direct informatie aan;

Direct informatie AANVRAGEN!


Trouw Event Dru Industriepark Ulft

zondag 3 februari 2019

Als gerenomeerd bedrijf in de trouwbranche nemen wij deel aan diverse bruidsbeursen in Nederland. Ons advies is dan ook om een bezoek te brengen aan de mensen waar u uw bruiloft, familie en/of kinderen aan toe vertrouwd. DOE JE HUISWERK!

Als de prijs te mooi is om waar te zijn is het vaak niet mooi! Laat uw dag niet vol onzekerheden zijn. Bij Five Star Limo heeft de tevredenheid van onze gasten top prioriteit en wij beloven ons uiterste best te doen om bij iedere opdracht dit keer op keer waar te maken...

 


Al plannen voor het nieuwe jaar??

Wees er op tijd bij...de boekingen voor 2019 komen volop binnen!

Reserveer tijdig een limousine voor een speciale gelegenheid zoals het school gala van uw kind of voor het huwelijk van een familielid. Als u op tijd boekt is er geen stress meer en tevens profiteert u dan van de beste tarieven!

Wij wensen u aller goeds toe voor het nieuwe jaar!


Fotoshoot met Amerikaanse Musclecar trekt bekijks

Pontiac Trans-Am Bandit Edition

Op zoek naar een stoere auto voor een commerciële fotosessie of bedrijfsreportage die indruk moet maken...?

Uniek in Nederland en te huur, Pontiac Trans-Am Bandit Edition, Amerikaanse musclecar o.a. bekend uit de films Smokey and the Bandit en Fast and the Furious 4.

Alleen voor videoproductie's en fotoshoots op vooraf bekende locatie's en altijd door onze chauffeurs gereden. Algemene voorwaarden Five Star Limo van toepassing.


Exclusief feestje aan het einde van het jaar?

Boek dan een limousine voor een spetterende entree

Exclusief feestje, personeelsfeest of eindejaars gala ...?

Boek dan nu één van onze nieuwste types Lincoln TC stretch limousines voor een spetterende entree...de eerste indruk maak je maar één keer!

U kunt via de onderstaande link gratis een offerte aanvragen;

informatie aanvraag Five Star Limo

 

 


Hummer en Lincoln limousines voor bedrijfsfeest

Ook limousine service voor 50 pass

Ruim vantevoren hebben we alle wensen voor dit geweldige personeelsfeest besproken. Van rode loper service bij het afzonderlijk instappen van de groepen tot het gezamelijk bereiken van het eindpunt van meerdere limousines vanaf verschillende locatie's.

Samenwerkende limousine bedrijven kunnen meer!


Thema kleur blauw voor de bruiloft of ander feest?

Blue Crush Limo interior

Wordt de kleur van uw Thema-Feest blauw?? Dan kunt u bij ons de Blue Crush Limo huren, unieke en enige Las-Vegas limousine in Nederland met geheel Baby-Blue interieur met glitter panelen.  

Schitterend voor bruiloft met blauw thema of Communie feest voor jongens. Deze 9 meter lange Limo biedt plaats aan maximaal 8 passagiers.

Vraag voor meer info gerust een vrijblijvende offerte aan via de volgende link Direct Informatie Aanvragen

 

 


Unieke trouwauto voor het bruidspaar en limousine voor daggasten

Huwelijk op Kasteel Park Rosendael

Prachtige dag voor het bruidspaar met de Lincoln Continental Convertible bij Kasteel Park Rosendael en voor de daggasten was er vervoer met de limousine geregeld.

Heeft u ook interesse in trouwvervoer met extra vervoers mogelijkheden voor uw familie, vrienden of getuigen?

We denken graag met u mee om uw trouwdag compleet te maken met onze moderne luxieuze limousines en/of een unieke Amerikaanse cabrio voor de bruid en bruidegom.


Hummer H2 limousine met belettering voor het a.s. bruidspaar

Speciale plakletters voor onze limousines

Wij kunnen alle soorten en kleuren belettering laten maken naar uw eigen idee voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest zoals de afbeelding laat zien van onze Hummer H2 stretch limousine.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, de grafisch ontwerper is bereid gratis een voorbeeld te maken. Als het definitieve voorstel uw goedgekeuring heeft verkregen gaan we over tot uitwerking en prijkt misschien wel uw naam op één van onze moderne limousines op de gewenste locatie!

 

 


Limo ingezet om scholieren naar stembureau te brengen

VIP vervoer voor jonge stemmers

Speciaal voor een aantal gemeenten in Nederland zijn wij ingehuurd om met limousines om jonge kiezers op te halen van school en naar het stembureau te brengen.

Als je de jeugd wilt betrekken moet je wat verzinnen...

#schoolfeest #gala #bedrijfsfeest #limo-huren #hummer-huren 


Feestelijk begin van het vroege voorjaar!

Positieve feedback en foto's van onze gasten...

Het wordt zeer gewaardeerd als onze gasten positieve feedback met foto's door mailen. Hierbij een overzicht van een feestelijk begin van het vroege voorjaar met verschillende bruiloften en andere feestelijkheden.

U kunt ook op onze facebook pagina terecht om de recensie's en beoordelingen van Five Star Limo te bekijken.

Voor verdere info en aanvragen kunt u het beste een e-mail sturen via het informatie formulier op onze homepagina en één van onze medewerkers zal u aanvraag z.s.m. in behandeling nemen.

 


Valentijnsdag Limo reserveren...?

Gratis een fles feestelijke bubbels geserveerd!

Verras je geliefde met een limousine rit en maak er een onvergetelijk moment van. Reserveer tijdig een limousine en laat u in stijl vervoeren naar een gewenste bestemming in één van onze luxe limousines.

Zo heeft u keuze uit een luxe Lincoln Towncar sedan, een stijlvolle limousine of een spectaculaire Hummer limo.

Altijd gratis een fles feestelijke bubbels geserveerd!

We zijn u graag van dienst!


Nu ook Hummer Limousine te huur!

Mega grote Hummer Limo bij Five Star Limo

Per direct kunt u nu een spectaculaire Hummer Limousine reserveren voor al uw feestelijke activiteiten.

Het interieur biedt zeer ruime zitplaatsen met gekleurde neonverlichting, sterrenhemel, stroboscoopverlichting en laserverlichting.

Geluidsinstallatie met usb-aansluiting en bluetooth om eigen muziek te luisteren en tevens ook nog 3 flatscreen tv's om dvd's af te spelen.

Welkom aan boord!


Huur nu voordelig een trouwauto met vroeg boek korting!

Reserveer nu een trouwauto met extra voordelig!

Aanbieding; boek dit jaar nog een trouwauto of limousine voor uw bruiloft volgend jaar in 2018 en geniet van extra voordeel.

Wij willen u er op wijzen dat onze voertuigen soms beperkt beschikbaar kunnen zijn, en raden u daarom aan niet te lang te wachten met een reservering!

Vraag gerust een offerte aan of kom eens langs om uw wensen te bespreken.

 


Presentatie van luxe Limousines bij het Gelders trouwevent

trouwauto verhuur gelderland

Op zondag 1 oktober zullen wij wederom onze luxe limousines presenteren op het Gelders trouwevent in de Schouwburg Amphion te Doetinchem. Als u op zoek bent naar passend trouwvervoer staan we u graag te woord of u kunt ons te alle tijde een e-mail sturen via het contact formulier op onze website.

Voor kaarten en verdere info omtrent dit evenement kunt u terecht bij Beijer Besslink bruidsmode en avondkleding.

 


VIP vervoer met de Lincoln TC stretch limousines

Persoonlijk, betrokken en vertrouwd...

De Five Star limousines waren afgelopen weekend in Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Elspeet, Stroe en Nunspeet voor verschillende gelegenheden.

Al onze gasten zijn VIP...en dat laten we voorop staan!

Voor meer info vult u het contact formulier in zodat één van onze medewerkers u vrijblijvend van de gewenste informatie kan voorzien.  


Zondag 2 april bent u van harte welkom bij De Bronckhorsthoeve

Exposant bij Bruidsbeurs Nederland

Op zondag 2 april a.s. zijn wij een deelnemende partij bij Bruidsbeurs Nederland die een trouwevenement bij De Bronckhorsthoeve in Brummen organiseert.

Daar bent u vanaf 11:00 uur welkom om diverse ondernemers uit de trouwbranche te bezoeken om ideën op te doen voor een prachtige trouwdag! 

Gratis entree! 

 


Rouwstoet met witte volgauto's op verzoek

De laatste eer ...

Five Star Limo is gespecialiseerd in exclusief personenvervoer bij bijzondere gebeurtenissen. Of het nu om een huwelijks ceremonie gaat of op speciaal verzoek één of meerdere volgauto's bij rouwstoet.

Tevens beschikken we over zowel witte als zwarte stretch limousines.

Uw wensen staan bij ons centraal en we zijn u graag van dienst! 

 

 


Bruidsbeurs Winterswijk

Feel the power of love

Op zondag 15 januari staan we in Winterswijk bij Theater De Storm met Lincoln TC Royal White Stretch Limousine ter gelegenheid van de bruidsbeurs "Feel the power of Love".

U bent van harte welkom vanaf 12:00 uur, kaarten zijn verkrijgbaar bij bruidsmode Beijer Besselink te Beltrum of op de website van Theater De Storm.


Bedrijfsuitje voor 24 personen

3 Moderne Stretch limousines direct inzetbaar

Exclusief personenvervoer voor eindejaarsfeest...met 3 moderne limousines op pad voor een zeer geslaagd bedrijfsuitje. Makkelijk en snel meerdere limousines huren doe je bij Five Star Limo natuurlijk!

Wij willen u er op wijzen dat onze voertuigen beperkt beschikbaar kunnen zijn, en raden u daarom aan om niet te lang te wachten met een reservering!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, we zijn u graag van dienst!

 


Kado! Prachtige set "Heart Design" glazen bij een bruiloft arrangement

Boek nu voor 1 december 2016!!!

Kado! To The New Mr & Mrs ... Deze prachtige set "Heart Design"glazen uiteraard met een gratis fles champagne voor bruidsparen die een bruiloft arrangement 2 of 3 bij ons boeken voor het nieuwe trouwseizoen 2017.

Beperkte oplage, dus wees er snel bij en reserveer een trouwauto of limousine voor de eerste december 2016 want op = op! 

Happily Ever After!

 


Het Gelders Trouwevent 18-09-2016

Trouwbeurs in Schouwburg Amphion te Doetinchem

Op zondag 18 september a.s. organiseert Beijer Besselink het Gelders Trouwevent bij Schouwburg Amphion te Doetinchem. Dit is een eendaags evenement dat in het teken staat van trouwen.

Tijdens het evenement presenteren diverse ondernemers in de trouwbranche hun product en of diensten. Vanaf 12:00 uur openen de deuren en om 13:00 uur start de eerste bruidsshow.

Five Star Limo zal buiten op de rode loper exclusieve trouwauto's en stretch limousines exposeren vanaf 11:00 - 17:00 uur. U bent van harte welkom!

Voor info en kaartverkoop kunt u contact opnemen met Beijer Besselink.

 


De nieuwe studenten zijn er!

Yellowcab op introductie week voor de Universiteit Leiden

Wat een spectaculaire binnenkomer voor de 4e jaars studenten van de Universiteit te Leiden tijdens de introductie week. Met twee heel bijzondere voertuigen werden ze letterlijk de kerk binnen gereden onder toezicht van ruim 1200 nieuwe eerste jaars studenten, ouders en natuurlijk de burgemeester!

 


Hochzeit in Xanten Cathedral

Mit Clenet Series II Phaeton

Hochzeit in Xantener Cathedral mit der exklusiven Hochzeitsauto "Clenet Series II Phaeton". Wunderschöne Hochzeitstag für sehr nettes Brautpaar aus Kleve.

 


Blue Crush Limo in Valkhof park Nijmegen

Bruidspaar trekt veel bekijks bij fotoreportage

Veel bekijks tijdens de fotoreportage met limousine voor het bruidspaar in het Valkhof te Nijmegen. Het Valkhof is een park in Nijmegen aan de rand van het centrum op een kleine heuvel met uitzicht over de Waal.

Hier bevindt zich ook de voormalige uitkijktoren Belvédère wat nu een prachtige trouwlocatie is met een prachtig uitzicht!


Gala Beeckland trekt veel bezoekers

Blue Crush Limo in Vorden

Gala van het Beeckland trekt veel bezoekers dit jaar. Five Star Limo rijdt met de impossante, negen meter lange, zwarte limousine en hier op de foto met de Blue Crush Limo 16 eindexamen kandidaten voor tot de rode loper bij Hotel Bakker te Vorden.

Professioneel en exclusief vervoer tegen betaalbare tarieven, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!


Five Star Limo cabrio bij Grease de Musical

150.000e bezoeker op foto met de cast

De 150.000e bezoeker van Grease de Musical posseert samen met de cast o.a. Tim Douwsma voor de exclusieve Lincoln Continental Convertible welke de gehele week ter promotie voor De Stadsschouwburg in Nijmegen pronkte.

 

 


Wees er op tijd bij voor jou School Gala!

Sommige voertuigen zijn beperkt beschikbaar!

Boek nu snel en voordelig een limousine voor jou school gala bij ons want de eerste indruk maak je maar 1 keer!

Een exclusieve Amerikaanse cabrio kun je ook bij ons huren en biedt plaats aan 5 personen.

Voor de Big Boys hebben we nog een Full-Size Lincoln Truck met 22 Inch Chromen wielen, de mooiste Show Truck in z'n klasse!

Vraag gratis een offerte aan of bel direct met +31651330743

 


Voordelig moderne trouwauto huren?

Full-Size Lincoln Show Truck

Bent u op zoek naar een opvallende moderne trouwauto voor een interessant tarief? Kijk dan eens naar deze Lincoln Show Truck met privacy glas en 22 inch Chromen wielen om zo maar even iets te noemen.

Deze Show Truck biedt plaats aan 5 personen en is alleen te huur bij Five Star Limo. Uniek in Nederland en uniek als trouwvervoer!

Voor meer info graag mailen naar info@fivestarlimo.nl of bel  06 - 51 33 07 43 voor direct contact! 


Ritchie Bros. Auctioneers in samenwerking met Five Star Limo

Infra Relatiedagen 2016 te Hardenberg

Tijdens de Infra Relatiedagen 2016 in Hardenberg zal er woensdag 3 februari een professionele veiling voor het goede doel gehouden worden, de volledige opbrengst gaat naar Stichting Kika. Beursexposant "Ritchie Bros. Auctioneers" zal in samenwerking met Five Star Limo de volgende belevenis aanbieden; volledig verzorgde limousine rit, door-to-door, om een dag het Ritch Bros. veilinghuis te bezoeken in Moerdijk. Tijdens de Infra Relatiedagen staat de 9 meter Lincoln TC Stretch Limousine ter promotie in de Evenementenhal te Hardenberg. U bent van harte welkom!


Trouwauto reserveren voor 2016...

Wacht niet te lang om een prachtige trouwauto te boeken!

Wees er op tijd bij en wacht niet te lang met de reservering van een exclusieve trouwauto want uit ervaring blijkt dat er vaak behoefte is aan een voertuig op bepaalde dagen in het jaar en dat is vaak wanneer u niet de enige bent die dan iets te vieren heeft!

Laat weten wat uw wensen zijn...we zijn u graag van dienst!

Mail gerust naar info@fivestarlimo.nl of bel direct 06-51 33 07 43

Foto; bruidspaar met de Lincoln Continental Convertible


Nu ook Lincoln TC sedan voor uw bruiloft en luxe airport transfers

Witte Lincoln Towncar, luxe volgauto en taxi

Het nieuwste type Lincoln Towncar Signature Series als trouwauto of luxe taxi verkrijgbaar bij Five Star Limo. Deze auto is natuurlijk ook inzetbaar als volgauto bij de limousines voor exclusief vervoer van grotere groepen.

Tevens zal deze luxe bolide ingezet worden voor de airport transfers om de gasten zo comfortabel mogelijk vervoer te bieden. Dit voertuig is uitgerust met luchtvering zodat de passagiers als het ware naar hun bestemming zweven.

U kunt altijd voor vragen en/of offerte aanvragen terecht bij ons, we zijn u graag van dienst!


Maak kans op een VIP Arrangement

Geniet geheel in stijl van een VIP diner met 3 vriendinnen

Op woensdag 18 november kunt u kans maken op een VIP arrangement van de Intratuin Fair te Elst.

Zo wordt u door onze "Las Vegas" limousine opgehaald en weer thuis gebracht en krijgt u een overheerlijk uitgeserveerd 3 ganegen diner. Speciale toegang bij de fair via de VIP ingang en een glas prosecco bij binnenkomst.

Ga naar de pagina Five Star Limo facebook bedrijfspagina en klik op het Intratuin Fair bericht om aan de actie deel te nemen.

De winnaar wordt maandag 16 november bekend gemaakt!  


20 Meter aan limousines met 2 boeketten

Familie en vrienden beleven de dag van hun leven

Speciaal op wens van een gelukkig bruidspaar werd het trouwvervoer met 2 witte limousines gereden zodat alle familieleden ook in stijl arriveerden op de diverse locatie's.

Door onze creatieve samenwerking kunnen we ook grotere groepen met meerdere limousines op hetzelfde moment vervoeren zodat alle gasten op een afgesproken tijdstip voor gereden worden.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! 


Limousine op locatie voor tv opnames RTL

Five Star Limo met John Williams achter het stuur

De Amerikaanse Lincoln TC stretch limo op locatie voor de tv opnames van RTL samen met John Williams. Er is een enorme variëteit voor de inzet van de limousines en zo blijft het altijd een uitdaging om iedere opdracht weer optimaal uit te voeren voor elke gelegenheid.

Volg ons nu ook op Instagram!   


Witte limousine op het stadhuis te Arnhem

Witte limo in Arnhem huren voor bruiloft

Een trouwauto voor het hele gezin is altijd leuk, zoals dit bruidspaar op het stadhuis in Arnhem. Maar ook als je de ouders of getuigen mee wilt laten genieten zit je goed bij Five Star Limo.

Voor ieder bruidspaar een passend voertuig, van luxe limousine tot klassieke trouwauto. Altijd inclusief een fles champagne!

 


25-Jarig bruidsparen krijgen nu 25% KORTING in de maand september!

25% Korting geldt alleen in september op ma t/m do

Aanbieding 25 jaar getrouwd?

Alle 25-jarige bruidsparen krijgen nu 25% korting bij een boeking van een Five Star Limo trouwauto of limousine in de maand september (ma. t/m do. dus niet in het weekend!)

Afhankelijk van beschikbaarheid van het voertuig en eventuele reserveringen!

Algemene voorwaarden Five Star Limo van toepassing!


Italiaans-Surinaamse bruiloft op Kasteel Middachten

Prachtige dag voor bruidspaar in de Blue Crush Limo

Bijzonder mooie trouwdag voor dit Italiaans-Surinaamse bruidspaar op kasteel Middachten in De Steeg. Onder toeziend oog van de vele gasten reed de Blue Crush Limo de brug op om het bruidspaar voor de kasteel ingang af te zetten.

Five Star Limo  komt geregeld met bruidsparen op landgoed Middachten voor de mooiste foto reportages in de prachtige tuinen van het kasteel.

Vraag gerust om advies, we denken graag met u mee!

Team Five Star Limo


Eindexamen gala Eindhoven groot succes!

Chique zwarte stretch limousine voor elke bijzondere gelegenheid

Van het eindexamen gala op het Stationsplein in Eindhoven tot het Manhattan examenfeest in Arnhem, het was allemaal een groot succes!

Maar ook voor andere gelegenheden zijn er tal van mogelijkheden qua luxe en bijzonder personen vervoer.

Natuurlijk bij Five Star Limo, de specialist voor feestelijk vervoer!


Bij Five Star Limo doen we er alles aan om aan alle wensen te voldoen!

De nieuwste type limousines en goede chauffeurs van Five Star Limo

Voor elke gelegenheid doen onze chauffeurs hun uiterste best om het u zo comfortable mogelijk te maken. Buiten het besturen van het voertuig zijn ze ook druk met het onderhoud en schoonmaken van de limousines en trouwauto's.

Zo wordt er nu ook weer hard gewerkt om de aankomende feestelijke ritten tot een fantastisch einde te brengen. We doen het graag en we doen het voor u!

Dus als er iets te vieren is zijn we u graag van dienst met één of meerdere limo's afhankelijk van het aantal personen en de wensen die u bepaald. Tot ziens, Team Five Star Limo.

 


Filmopnames voor een videoclip in Warner Bros Movie World

Filmcrew in aktie bij de Clenet Series II Phaeton

Afgelopen week zijn er 2 Five Star Limo voertuigen in Movie Park Germany geweest bij de opnames voor een nieuwe videoclip van een bekende artiest.

We wachten vol verwachting de release datum af en dan volgt er meer nieuws over deze zeer indrukwekkende opdracht... 

 

 


Dodge Yellow Cab is een unieke trouwauto uit de fifties.

Dodge Yellow Cab komt zo van de set van een Hollywood film

Bijzondere mooie trouwdag voor dit bruidspaar in het vroege voorjaar met de Dodge Meadowbrook Yellow Cab als trouwauto.

Dit voertuig is ook te huur voor tal van andere evenementen en feesten of gewoon voor een uniek ritje met een speciale date.

Five Star Limo denkt met u mee om het best mogelijke resultaat van uw dag te realiseren met betaalbaar exclusief vervoer.

 

Lees meer...

Schoolgala auto huren of limo huren

De eerste indruk maak je maar 1 keer!

Wees er op tijd bij en reserveer nu een limousine of een andere exclusieve gala auto met chauffeur voor jou premiere!

De mooiste limo's en klassiekers voor het galafeest vind je bij ons!

Vaste prijzen voor jouw schoolgala en geen verrassingen achteraf! Dus huur snel een Five Star Limo show auto want de eerste induk maak je maar 1 keer!

Reserveringen onder voorbehoud beschikbaarheid van het voertuig.

 


Industrieel pand is geweldige foto locatie met stoere Lincoln Truck

Bruidspaar bij Dru Cultuurfabriek te Ulft

Stoere full-size Lincoln Truck in de SSP Hal van de Dru Cultuurfabriek te Ulft voor een unieke foto reportage met industrieel tintje. Gave combinatie met een geweldig resultaat!

Deze impossante Lincoln pick-up Truck is ook te huur voor uw bruiloft of gala. Uniek, stoer in toch geheel in stijl!

 


Exotische bruiloft in Eindhoven met Blue Crush Limo

Bruiloft limo in Eindhoven

De ultieme limousine van Nederland, Blue Crush Limo, was op locatie in Eindhoven voor een geweldig bruiloftsfeest. Voor de mooiste dag van uw leven horen ook de mooiste trouwauto's en limousines van Five Star Limo. Limo of trouwauto huren in Noord-Brabant doe je snel en voordelig bij ons!

 


Reserveer een limousine en bestel je eigen bedrukte t-shirt!

Limousine huren voor bedrijfsfeest en vrijgezellenfeest

Reserveer nu een schitterende limousine voor jullie bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest en maak het origineel met je eigen bedrukte t-shirts. 

Alle aanbiedingen worden afzonderlijk in behandeling genomen in verband met jou specifieke wensen en eventuele beschikbaarheid van ons wagenpark.

Vraag gerust naar de mogelijkheden...we denken graag met je mee!

 

 


Five Star Limo wenst u een gelukkig 2015!

Happy New Year!

Five Star Limo wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar! Voor de mooiste momenten uit uw leven staan we ook in het nieuwe jaar voor u klaar! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en reserveer het voertuig dat het beste bij u past! Happy New Year!


Ladies Night Gooise Vrouwen 2 in Pathé Rembrandt Arnhem

Prachtige avond voor winnares Limousine Actie

Winnares van de Limousine Actie van Pathé Rembrandt Arnhem wordt met de Five Star Limo naar de Ladies Night vervoert samen met 3 vrienden. Aankomst in stijl met champagne ontvangst in Arnhem bij het Rembrandt Theater om vervolgens de premiere bij te wonen van Gooise Vrouwen 2.

 


Geweldige VIP dag voor alle medewerkers van Downey's Amersfoort

VID, Very Important Downey's

Geweldige VIP dag voor alle medewerkers van Downey's Coffee and Tea uit Amersfoort. Downey's is een particulier initiatief waar mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige werkplek in de maatschappij hebben.

Wij hebben met veel plezier de heren in de zwarte limousine en de dames in de witte limousine mogen voorrijden op deze speciale VID dag, Very Important Downey's.

 


Luxe vervoer bij Het Arsenaal 1309

Bijzonder vervoer voor aftredend bestuurslid BNO

Exclusief en feestelijk vervoer bij Het Arsenaal 1309 te Doesburg. Aan Five Star Limo de eer om de bestuursleden samen met aftredend BNO bestuurslid te mogen vervoeren voor een afscheidsdiner aangeboden door BNO Doesburg. 

Voor exclusief en feestelijk vervoer voor elke bijzondere gelegenheid kunt u bij ons terecht. Van bedrijfsfeest t/m vrijgezellenfeest en natuurlijk bent u ook op afspraak welkom in onze showroom.

 

 


Nieuwe showroom Five Star Limo in gebruik

Showroom Five Star Limo open op afspraak

Onze nieuwe showroom in Doesburg is nu in gebruik genomen en u bent van harte welkom om de Five Star Limo trouwauto's en limousines eens te bekijken. Graag wel even een afspraak maken en dan zorgen wij voor de koffie!

 


Onze nieuwe taxi - Cool Classic Dodge Yellow Cab

Unieke Yellow Cab

Deze 51'er Dodge Yellow Cab is zondermeer een unieke aanwinst voor het Five Star Limo wagenpark. Deze prachtige oldtimer is binnenkort te huur als trouwvervoer voor uw bruiloft als het net iets anders mag...

 


Liefdevol bruidspaar beleeft prachtige dag in open Lincoln trouwauto

Ondanks het onstuimige zomerweer beleeft dit liefdevolle bruidspaar een prachtige dag in de open trouwauto van Five Star Limo.

Deze Lincoln Continental cabriolet is absoluut uniek in z'n klasse, er zijn maar enkele exemplaren bekend en zodoende is dit een van de meest exclusieve trouwauto's die er te huur zijn in Nederland.

 

 


Five Star Limo @Zwarte Cross 2014

Ook dit jaar waren we met de Blue Crush Limo bij de Zwarte Cross om een VIP delegatie voor te rijden en op afroep weer op te halen.

Five Star Limo in Lichtenvoorde - Backstage West - VIP @Zwarte Cross 2014.

 


Trouwauto op Kasteelfair Middachten in De Steeg

Met de Daimler vanden Plas trouwauto namen we dit jaar deel aan de Kasteelfair Middachten in De Steeg. Deze prachtige trouwlocatie aan de rand van de Posbank biedt ook gelegenheid aan bruidsparen om alleen fotoreportage te maken in de tuin. Ook voor advies en ideeën omtrent bijzondere fotolocatie's voor een bruidsreportage bent u bij ons op het goede adres. 


Opening City Beach Doetinchem 2014

Spectaculaire opening met Five Star Limousine bij City Beach Doetinchem met het voorrijden van de modellen van Gelderlands New Top Model. Onder toezicht van vele aanwezigen stapten de dames uit de limousine om hun entree te maken bij de Catharina Kerk in het centrum van de stad waar Gelderlands Next Topmodel Grand Finale plaats vond.

 


Mooie middag in Zaandijk met limousine verhuur

Five Star Limo heeft een gezellige club een dag lang vervoerd met onze luxe limousine in Zaandijk. Ook is er een kijkje genomen bij de Keukenhof. 

 

 


Gala Time Winterswijk

Gala Time, aankomst in stijl bij De Revolutie te Winterswijk met de Hollywood cabrio van Five Star Limo. Dames heel veel succes met jullie examens!


Luchthavenvervoer / Airport Transfers

Zakelijk vervoer met Engels sprekende chauffeurs

Five Star Limo verzorgt al jaren airport transfers voor enkele vooraanstaande bedrijven en instellingen. De gasten worden in overleg opgewacht bij de Arrivals Gate of het Meeting Point. Op Schiphol staan onze taxi's en limousines vooraan bij de A-baan zodat men geen kilometers hoeft te lopen.

Onze chauffeurs spreken Engels, Duits, Nederlands en zijn vanzelfsprekend altijd correct gekleed. Five Star Limo is internationaal erkend als, IRU Academy Graduate. Wilt u dus een luxe taxi huren voor vervoer van of naar het vliegveld, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Reserveer luchthavenvervoer direct via +31651330743 of vraag hier een offerte aan.

Five Star Limo verleent airport service o.a. vanaf en naar:

  • Schiphol Airport
  • Eindhoven Airport
  • Rotterdam Airport
  • Dusseldorf Airport
  • Maastricht Aachen Airport
  • Brussels Airport


Onze tarieven zijn altijd inclusief aan-en afrijtijden, chauffeurskosten, kilometervergoeding en 9% BTW.

 

 

Lees meer...
Direct informatie aanvragen!